2008.November 26 Szerda

 2008.11.26. 18:18

Kedves Naplóm!

Tegnap érdekes ébredésben volt részem. A sárga fal telljesen fehérnek látszott. Egy pillantás ki az ablakon: igen, odakint hó borít mindent, ameddig a szem ellát. Negyed órát vártam a buszra tegnap. Közben Kata megfürdetett. Mónika volt csak ott, mikor leértem. Mondta, h majd megdobáljuk Katát. Megdobáltuk Katát. Visszadobált. Mónika közölte, h ,,Nem vagyunk nyerő helyzetben!", és erre otthagyott. Erre Kata lefogott, és azt kérdezte, akarok-e vmit. Azt mondtam, kérnék egy saját szobát. Azt mondta, kérjem a Jézuskától, és erre megfürdetett a hóban.

DU. Negyed hét. Most jöttünk vissza a szánkózásból. Zsoltika épp most fürdetett meg a hóban.

Megdobálták a kicsik az énektanárt ma a suli udvarán. Az énektanár berohant az új épületbe, de biztos vagyok benne, hogy káromkodni hallottam. Remélem, jól kirúgják.

Címkék: énblog blog élet vicc busz suli hülye tanár ciki

2008.nov.22 Vasárnap

 2008.11.22. 21:05

Elkezdtem készíteni a karácsonyi ajándékokat.

Imádom a Novembert, meg a Decembert! Zsoltikát (tesóm) lehet zsarolni azzal, h ,,Ha rossz leszel, nem hoz ajándékot a Jézuska". Ezt annyire bírom. Egy azért, mert azt hiszi, a Jézuska ajándékoz, kettő, mert egész nap ugrált, füttyszóra. DU. egy kicsi hó esett. Nem maradt meg, szal ma jó napom volt.

Címkék: énblog blog vicc hülye napló

2008.november 21. Péntek

 2008.11.21. 19:55

Hál' Isten itt a péntek!

Jajj, mér megint PÉNTEK!!

Már nem Orsi mellett ülök, hanem Kitti mellett. De nem bánom, biztos jó lesz mellette is. Hülyére röhögtük mgunkat a buszon.

Na, most meg anya hányik, mint a lakodalmas kutya. Két hete volt egy ilyen betegség a családva. Anya már megint hány. Biztos a péterkei munkahelyéről hozta. Az a suli nagyon mocskos.

Címkék: énblog blog busz suli hülye napló

2008. nov. 20. Csüt.

 2008.11.20. 18:52

Kedves Naplóm!

Egész nap rohantam, mint a mérgezett egér. 2x voltam a gazdasági irodán. Remélem, többet nem kell mennem.

Az énektanár ma is hozta a formályát: Ma épp üvöltött velem, hogy ,,Kitől szerzek majd könyvet, a Mikulástól?!" (Meg kell hagyni, ez jó kis szöveg volt.) Erre vki közölte, hogy finom volt a torta. Amit az énekversenyre kaptunk (vígaszdíg!!!). Azt hittem, rókázok. De szerencsére nem ő sütötte. Megfulladnék, ha le kéne nyelnem vmit, amihez az énektanár hozzáért!

Otthonhagytam a tornacuccom. Még kedden hazavittem, hogy anya mossa ki. Tojt kimosni. Máma el akartam vinni mosatlanul, de nem találtam; valszeg a mosógépben volt.

Címkék: énblog vicc suli hülye napló tanár ?

2008. November 19. Kedd

 2008.11.19. 14:24

Kedves Naplóm!

Katának sikerült belémfolytania a szót! Azt mondta, látta a kémiadogámat, meg hogy jóba van a kémiatanárunkkal. Kata ,,tanár néni kiskedvence", de azt be kell ismernem, elég jó diplomácia terén.

A két fiú mögöttem, végig tologatta a székemet. Egyszer, mikor már elegem lett, megmondtam, h ,,Sz@rjatok sünt! Erre azt mondta a hittantanár, hogy ,,marha jó kívánság", és Ági fetrengett a röhögéstől.

Címkék: blog vicc suli hülye napló tanár szerda ciki

süti beállítások módosítása