2008.nov.22 Vasárnap

 2008.11.22. 21:05

Elkezdtem készíteni a karácsonyi ajándékokat.

Imádom a Novembert, meg a Decembert! Zsoltikát (tesóm) lehet zsarolni azzal, h ,,Ha rossz leszel, nem hoz ajándékot a Jézuska". Ezt annyire bírom. Egy azért, mert azt hiszi, a Jézuska ajándékoz, kettő, mert egész nap ugrált, füttyszóra. DU. egy kicsi hó esett. Nem maradt meg, szal ma jó napom volt.

Címkék: énblog blog vicc hülye napló

2008.november 21. Péntek

 2008.11.21. 19:55

Hál' Isten itt a péntek!

Jajj, mér megint PÉNTEK!!

Már nem Orsi mellett ülök, hanem Kitti mellett. De nem bánom, biztos jó lesz mellette is. Hülyére röhögtük mgunkat a buszon.

Na, most meg anya hányik, mint a lakodalmas kutya. Két hete volt egy ilyen betegség a családva. Anya már megint hány. Biztos a péterkei munkahelyéről hozta. Az a suli nagyon mocskos.

Címkék: énblog blog busz suli hülye napló

2008. nov. 20. Csüt.

 2008.11.20. 18:52

Kedves Naplóm!

Egész nap rohantam, mint a mérgezett egér. 2x voltam a gazdasági irodán. Remélem, többet nem kell mennem.

Az énektanár ma is hozta a formályát: Ma épp üvöltött velem, hogy ,,Kitől szerzek majd könyvet, a Mikulástól?!" (Meg kell hagyni, ez jó kis szöveg volt.) Erre vki közölte, hogy finom volt a torta. Amit az énekversenyre kaptunk (vígaszdíg!!!). Azt hittem, rókázok. De szerencsére nem ő sütötte. Megfulladnék, ha le kéne nyelnem vmit, amihez az énektanár hozzáért!

Otthonhagytam a tornacuccom. Még kedden hazavittem, hogy anya mossa ki. Tojt kimosni. Máma el akartam vinni mosatlanul, de nem találtam; valszeg a mosógépben volt.

Címkék: énblog vicc suli hülye napló tanár ?

2008. November 19. Kedd

 2008.11.19. 14:24

Kedves Naplóm!

Katának sikerült belémfolytania a szót! Azt mondta, látta a kémiadogámat, meg hogy jóba van a kémiatanárunkkal. Kata ,,tanár néni kiskedvence", de azt be kell ismernem, elég jó diplomácia terén.

A két fiú mögöttem, végig tologatta a székemet. Egyszer, mikor már elegem lett, megmondtam, h ,,Sz@rjatok sünt! Erre azt mondta a hittantanár, hogy ,,marha jó kívánság", és Ági fetrengett a röhögéstől.

Címkék: blog vicc suli hülye napló tanár szerda ciki

2008.nov.17. Hétfő

 2008.11.17. 18:43

Kedves Naplóm!

Kata megsértődött. Azt mondta, nem figyelek rá, amikor dumál nekem. Bocsánatot kértem. Azt persze nem várom el tőle, hogy tudja, mit jelent reménytelenül szerelmesnek lenni. Őbele mindenki szerelmes lesz.

Mit adjak Ádámnak Karácsonyra? Mi az, ami azt sugalja: Jártok??? Sajnálom! Még nem tudom.

Fizikaórán a tanárúron fehér köpeny volt, a szokásos kék helyett. Úgy nézett ki, mint az orvosok a kórházban. Iszonyat! Irtózok az orvosoktól.

Címkék: blog vicc suli hülye szerelem napló tanár ciki ?

süti beállítások módosítása